Home Contact

 

Y4it, Eye For It, er oog voor hebben. Oog hebben voor de sociale betekenis van projecten en dat proberen te visualiseren. Dat is mijn eerste uitgangspunt. Mijn achtergrond zijn opleidingen in het kunstonderwijs, Kunst Acedemie in Arnhem, Rietveld acedemie in Amsterdam en Media Acedemie in Hilversum.

Mijn actieve belangstelling gaat uit naar onderwijs maar ook meer en meer naar ontwikkelings projecten in Afrika en Azie. Ik ben betrokken bij het bouwen van een school in Ghana en een kleutrschool in Timbuktu, Mali. Sinds kort ook bij een project in Kenia, Oloonkolin, waar gezondheidszorg en voorlichting op het programma staat. Zorgen voor schoonwater, voorlichting over hygiŽne en scholing voor meisjes. Ik ben daar nu een keer geweest en heb daar enkele promotie video's voor gemaakt en een educatief kaartspel. Ook de website gaan we aanpakken en bekijken hoe we dit soort projecten op een eerlijke manier kunnen promoten.

In IndonesiŽ ben ik betrokken bij het verbeteren van leraren opleidingen en een cultureel uitwisselngs programma via internet.
Daarnaast maak ik websites en publiciteits drukwerk voor kunstenaars en film projecten.

onder water
Op zoek naar ...........