Home Contact

 

Y4it Media design

Y4it, Eye For It, er oog voor hebben. Oog hebben voor de sociale betekenis van projecten en dat proberen te visualiseren. Dat is mijn eerste uitgangspunt. Mijn achtergrond zijn opleidingen in het kunstonderwijs, Kunst Acedemie in Arnhem, Rietveld acedemie in Amsterdam en Media Acedemie in Hilversum.

Mijn actieve belangstelling gaat uit naar onderwijs maar ook meer en meer naar ontwikkelings projecten in Afrika en Azie. Ik ben betrokken bij het bouwen van een school in Ghana en een kleuterschool in Timbuktu, Mali. Sinds enkele jaren ben ik betrokken bij een project in Kenia, stichting Oloonkolin, waar onderwijs, gezondheidszorg en voorlichting op het programma staat. Er is een nieuw lokaal gezondheids centrum klaar en een lokaal bedrijf voor het bouwen van schone watertanks in de regio. Vanwege reisverbod, Covid 19, zijn we mensen aan het opleiden om het foto en video materiaal aan te leveren.

In Sumatra ben ik bezig geweest met het verbeteren van leraren opleidingen. Daarnaast ben ik ook betrokken bij 'West Sumatra Volunteers' een educatief/sociaal project met lokale en internationale vrijwiligers.

Verder heb ik video's, websites en publiciteits drukwerk voor kunstenaars en film projecten gemaakt. Nu ben ik me weer aan het focussen op digitaal grafische werk.

onder water
Op zoek naar ...........