Home Contact

 

Y4it Media design

Y4it, Eye For It, er oog voor hebben. Oog hebben voor de sociale betekenis van projecten en dat proberen te visualiseren. Dat is mijn eerste uitgangspunt. Mijn achtergrond zijn opleidingen in het kunstonderwijs, Kunst Acedemie in Arnhem, Rietveld acedemie in Amsterdam en Media Acedemie in Hilversum.

Mijn actieve belangstelling gaat uit naar onderwijs maar ook meer en meer naar ontwikkelings projecten in Afrika en Azie. Ik ben betrokken bij het bouwen van een school in Ghana en een kleuterschool in Timbuktu, Mali. Sinds vier jaar ook bij een project in Kenia, stichting Oloonkolin, waar onderwijs, gezondheidszorg en voorlichting op het programma staat. Zorgen voor schoonwater, voorlichting over hygiŽne en scholing voor meisjes. Ik ben daar nu een keer geweest en heb daar enkele promotie video's voor gemaakt en een educatief kaartspel. Verder lesmateriaal, o.a. over de recente COID 19 pandemie, is in uitvoering. Er is een nieuw lokaal gezondheids centrum klaar en een lokaal bedrijf voor het bouwen van schone watertanks in de regio. Voor beide zijn de websites aangepakt. We hebben een manier ontwikkeld waarop we deze activiteiten op een eerlijke manier kunnen verslaan en communiceren.

In IndonesiŽ ben ik betrokken bij het verbeteren van leraren opleidingen en een cultureel uitwisselngs programma via internet. Hiervooor heb ik verschillende korte video's gemaakt. Daarnaast ben ik betrokken bij 'West Sumatra Volunteers' een educatief project met lokale en internationale vrijwiligers.

Verder maak ik video's, websites en publiciteits drukwerk voor kunstenaars en film projecten. Ook ben ik me weer aan het focussen op mijn grafische werk.

onder water
Op zoek naar ...........